Home

'Ik maak me druk om wat anderen van me denken..'

'Ik wil weer leren naar mezelf te luisteren..' 

'Wat zou ik graag meer rust willen ervaren in mijn drukke bestaan..'

'Kan ik leren beter voor mezelf op te komen?                                                        

                            

Vele vrouwen volgden de

KEI-Training!

Vrouwen kunnen heel goed zorgen en dan vooral voor een ander.
Dat is een fijne eigenschap, helemaal niets mis mee. Maar helaas vergeten veel vrouwen daarbij zich zelf. Vrouwen zetten man/kinderen, familie, werk, vriendinnen etc. op de eerste plaats. Zelf komen ze op de vierde, vijfde plaats. Wat is er mis mee om jezelf mét de mensen die belangrijk voor je zijn, op nummer 1 te zetten?

Er zijn een hoop vrouwen die het heel lastig vinden om hun grenzen aan te geven. Tja, hoe doe je dat? Grenzen aangeven is écht meer dan alleen NEE zeggen. Grenzen aangeven is één ding, grenzen eerst leren voelen en herkénnen is misschien nog belangrijker!
Tijdens deze training leren de vrouwen dat ze er zelf ook nog zijn en dat het helemaal niet verkeerd is om ook eens te bedenken wat jij nu wilt. Zónder de ander uit het oog te verliezen. 
Vrouwen worden uitgenodigd om eens na te denken over wat zíj willen, wat zij belangrijk vinden. En dat je bewust keuzes kunt maken die goed voor jou zijn zonder egoïstisch te worden. Want dáár wordt niemand beter van. 

Elke vrouw heeft zoveel kracht in zichzelf! Als vrouwen díe kracht ontdekken, dan gebéurd er wat. Dan verandert vaak hun houding en daarbij de kijk op zichzelf. Want waarom zou je niet geloven en vertrouwen op jezelf? Je doet er echt niemand tekort mee! Het enige wat je kunt verliezen is jezelf!


 

  

                                         

KEI-Training.nl            
De Zwaai 43
9202 TK  Drachten
info@kei-training.nl